top of page

POLYTEKNISK KOLLEGIESELSKAB

I forbindelse med en større opdatering af PKS' hjemmeside blev KREATIF PHOTOGRAPHY kontaktet for at hjælpe med at fotografere de mange kollegier som PKS administrerer.

Kunden Mohamed El Bahri som er forretningsfører hos PKS udtaler følgende om samarbejdet med KREATIF PHOTOGRAPHY:

 

813A1411-Edit2.jpg

Mohamed El Bahri

Forretningsfører for Polyteknisk Kollegieselskab

I forbindelse med lancering af ny hjemmeside, havde vi brug for nye billeder af de kollegier, som vi administrerer. Vi rettede henvendelse til Reza fordi vi på hans hjemmeside ikke havde set andet end fantastiske billeder. På denne baggrund rettede vi henvendelse til Reza og drøftede vores ønsker og opgaven. Dialogen bekræftede, at vi var i hænderne på en dygtig og professionel fotograf, hvorfor vi indgik en aftale om opgavens omfang. Derudover aftalte vi, at Reza skulle have kontaktoplysninger til nogle beboere på de forskellige kollegier, hvorefter han selv ville rette henvendelse og koordinere det videre forløb. Herfra drev Reza selv processen, hvilket ikke er nemt henset til, at der skal indgås aftaler med en række unge, travle studerende på 8 forskellige lokationer. Under hele processen holdt Reza mig ajour, ligesom han løbende sendte mig de billeder han havde taget. Da processen var gennemført, satte Reza mig i en meget besværlig situation, idet der skulle udvælges det antal billeder, som vi havde aftalt. Grundet de mange flotte billeder, måtte vi udvide den aftalte ramme, da vi endte med at vælge en del flere billeder end oprindeligt aftalt.

Alt i alt kan vi med stor tilfredshed se tilbage på en god proces, der endte med en række fantastiske billeder. I øvrigt berettede alle de beboere, som havde været i kontakt med Reza om en behagelig, professionel fyr. Vi vil med garanti rette henvendelse til Reza igen, når vi på et tidspunkt skal have taget nye billeder. Således kan vi varmt anbefale Reza.

Herunder et udpluk af de billeder der blev taget af de mange forskellige kollegier.

Et udsnit af PKS' hjemmeside.

Skærmbillede 2023-01-05 133355.png
bottom of page