top of page

Desværre har Emma's krop modarbejdet lægernes visioner.


Sådan skriver Emma på hendes Instagram profil (@emmacrams).

Inden længe venter mit livs største udfordring🦿

De seneste 2 år er gået med indlæggelser og mere end 40 operationer, for at redde mit venstre ben efter en banal knæoperation ifm. et cykelstyrt. Desværre har min krop modarbejdet lægernes visioner, for at jeg kan beholde mit ben og alle tilbud er derfor udtømt💔


Men hvordan siger man farvel til sit ben?

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg er ulykkelig over denne udgang, men livet går videre, selvom man mister et ben❤️ 🩹 Jeg fokuserer ikke på at skulle af med mit ben, men nærmere at have fået en chance til i livet🍀


Svingdørspatienten tjekker ud og helvedet slutter nu🌈


Et nyt liv venter på mig, hvor jeg forhåbentlig kan leve ligesom enhver anden 24-årig, med alt hvad det indebærer uden begrænsninger og smerter.

Jeg håber I vil følge min rejse mod version Emma 2.0🏁


Tak til alle, som har sendt en tanke min vej. I giver mig mod og styrke!


Tak til Reza fra @kreatif_faces, for at berige mig og det ben, som giver mig aller størst smerte i fineste format.


Som fotograf har jeg haft privilegiet af at møde mange forskellige mennesker og har set nogle utrolige historier. Emmas historie er bestemt en af de mere bemærkelsesværdige og den der har rørt mig allermest. Emma har været udsat for en frygtelig oplevelse, hvor hun efter en banal knæoperation forrige år blev ramt af en kødædende bakterie, hvilket desværre har resulteret i, at hun om 8 dage skal have amputeret sit ben.


Emma kontaktede mig for et par måneder siden for at høre om jeg havde lyst til at fotografere hende inden amputeringen af hendes ben. Selvfølgelig ville jeg det og følte mig beæret over at hun netop valgte mig som fotograf.


Emma er er varm, imødekommende og livsglad person. I min bog er Emma en af de stærkeste personer jeg har mødt til dato.


Med Emmas accept har jeg fået lov til at dele resultatet af vores fotoshoot.
103 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Kommentare


bottom of page